Forvert Linda har skaffet meg tillatelse til å “stjele” bilder, så her kommer bilder av B2-kullet i nye hjem. Det ser ut som det går purrfect med dem alle.

Først ut er (N)Solstorms Bernadette som bor i Mo i Rana. Jeg vet ikke annet enn at hun blir kalt Bernadette til hverdags, men tør ikke si det for sikkert. Hun maler som en skikkelig malemester i alle fall, og tråkker som om det gjelder livet. En skikkelig kosekatt med andre ord smiley


(N)Solstorms Bella – Brawoz bor i Tromsø og der har hun jobb som muntrasjonsråd og lykkepille. Hun er god til å sove, er eller veldig interessert i strikking og å klatre i gardinene… Jeg strikker mye så kattungene er utlært i strikkekunsten når de reiser herfra, men hos Linda er det scrap-booking som står i høysetet, så disse tre er nok best på det. Strikk i vei, og skyv den “hjelpsomme” pusen bort når hun blir for ivrig… Forvent å skjøte garnet mange ganger smiley De blir lei etterhvert. Her kan jeg faktisk uten problem gå fra strikketøyet i sofaen, bare ikke garnnøstene er helt runde som baller. DA kommer villdyrene fram!


Lille Blairwich heter Ariel til hverdags, og hun bor på Evenskjær. Hun bor sammen med en utrolig søt familie og sammen med (N)Solstorms Aske av Karma. Hva hun syns om ham nå som hun har blitt vant til ham vites ikke, men førsteinntrykket var at han var dritstygg!! Han på sin side var veldig fasinert av lillesøstra si (dvs framtidig kjæreste, men det vet han nok ikke enda…). Jeg er spent på hvordan det går. Ariel ser i alle fall ut til å ha det supert smiley
Linda er en dame som slutta med avl fordi hun syns det var vanskelig å gi fra seg kattungene. Hun var veldig opptatt av at de små måtte få gode eiere. Jeg tror hun er godt fornøyd smiley