Når man importerer en katt, eller generelt når man kjøper en katt man aldri har sett, så vet man jo ikke hva man får hjem. Jeg tror jeg har vært veldig heldig med Leo.
Allerede det første møtet med Leo fortalte meg at dette var en søt katt. Han malte og var helt rolig i armene mine selv om vi var på en travel flyplass med masse lyder og andre inntrykk. Også i bilen var han rolig, selv om han klaget litt. Det skulle bare mangle etter mange timers reising.

Allerede den første dagen hjemme viser oss at Leo er en sosial og snill gutt som vil være nær sine mennesker. Han liker å kose, liker å bli kammet, maler så snart vi ser på ham, og klager sårt når han ikke ser oss. Han spiser godt og han er i godt hold. Han virker frisk i både øyne og nese, leker og virker generelt som en flott katt. Det er jeg veldig glad for!


Før Leo kom hjem fikk jeg vite at han er vant til å spise rått kjøtt. Det er noe jeg setter pris på. Dessverre spiser mine det bare når de er kattunger, og i noen tilfeller når de er drektige og ammer. Jeg tror det er veldig bra for både tenner, vekt og generell helse for katt å spise rent kjøtt så jeg er veldig glad når de gjør det. Leo ble veldig glad for å få kyllingmager til middag i dag, så får vi se om han opprettholder apetitten på kjøtt også når han blir voksen.


Når jeg kom hjem fra jobb i dag bestemte jeg meg for å ta med Leo ut på altanen for å få bilde av ham i naturlig lys. Han er registrert som es 24 (cremesølvspottet), men jeg tror at han er es 11 eller ds 11 (creme- eller rødshadet). Jeg skal ta DNA-test av ham for å se om han er creme eller rød, og så får dommerne på utstilling bestemme om han skal registreres som spottet eller shaded. Uansett er han vakker smiley


Tusen takk Irina for min herlige, sosiale og snille lille silver shadow. Han er super, og jeg er så glad for at akkurat han fikk bli min smiley