Jeg har hatt fri i helgen og da har jeg benyttet sjansen til å få noen fine bilder av go’gutten i dagslys. Han er en flink modell og så vakker som sukker, så det er ikke vanskelig å gå fine bilder av ham selv med mobiltelefon. Noen av bildene er tatt ute på altanen, og noen er tatt ute i skogen. Han har tydeligvis ikke gått i bånd før, så de bildene ble litt mindre bra enn de som er tatt på altanen.

Leo har funnet seg godt til rette, han maler og koser. Han er min faste varmepute og sover på føttene mine hele tiden noe jeg syns er deilig! Han spiser godt, og er nesten inni munnen din for å tigge mat når man spiser… I dag har jeg kjøpt tre pakker med kyllinghjerter, boksmat og godbiter, så han skal ikke sulte smiley

Som det går fram av bildene har han skikkelig myk kattungepels. Han skal få seg et bad etterhvert og da får vi se hvordan pelsen blir. Men god sibirpels får han neppe før etter første pelsbytte. Det får tiden vise smiley