Med jevne mellomrom får jeg beskjed om å komme å hente Pelle for han gjør visst mye ugang… Ei natt vekte han matmor midt på natta og kom inn som en snømann. Når matmor var ferdig på do fant hun ikke pus så hun gikk å la seg. Gjett hvem som lå midt i senga hennes under dyna? Joda, Pelle snømann. Da var ikke matmor blid… smiley

En annen ting Pellemann finner på er å prøve og rydde unna alt av mus i Kvæfjord og han tar jobben på største alvor! Det er visstnok en sti av lik utenfor huset der Pelle bor, noe som forsåvidt er ekkelt nok, men når han insistiterer på å ta dem med inn steiler matmor smiley

For å forstvare Pelle litt så bor han jo sammen med denne gjengen firbeinte hippier så det er vel ikke rart han finner på noen (tross alt normale) kattesprell? Heldigvis er de fleste tilbakemeldingene at han er verdens beste, og siden jeg velger å tenkte positivt (og siden jeg kjenner matmor Synnøve veldig godt), velger jeg å høre mest på de tilbakemeldingen.


Tusen takk for bildene Synnøve. Love U smiley