Slektskapet i (N)Solstorms-familien kan være ganske mangefasetert, noe som disse tre vakre damene er et godt eksempel på.

For å ta de firbeinte først så kom Kitty Purry til oss når Karma var på tur til å få løpetid. Hormonelle Karma avbrøt umiddelbart parringsplanene sine for her hadde hun – ut av det blå – fått en vakker kattunge helt “gratis”. Hun slapp å styre hverken med parring, svangerskap eller fødsel. Full BINGO med andre ord! Kitty Purry ble adoptert på flekken og fikk både kos og pupp fra Karma.

Når Karma og Kitty skulle føde et år senere delte de fødeeske. Karma passa på og hjalp til når Kitty fikk sine to kattunger. Deretter fødte hun sine seks. Blant Karmas kattungen var Taiga. Karma og Kitty Purry stelte, ammet og tok vare på hverandre sine kattunger, og også Magda sine 5 kattunger som ble født 3 uker senere.

Taiga ble solgt til Anne Grete og vi hadde mye kontakt. Jeg og Anne Grete ble etterhvert gode venner. Et år etter at Taiga hadde flyttet til harstad flyttet Kitty Purry etter, og de to kattene som engang hadde levd som mor og barn adopterte hverandre som søstre. Det samme har jeg og og Anne Grete gjort.

Så dette bildet sier veldig mye for meg og jeg ble kjempeglad når jeg fant det på solstorms-eier siden på Facebook i dag. Tusen takk søster. Jentene dine er fantastiske, og det samme er du