I dag hadde jeg endelig en dag fri fra jobb så da fikk Leo dra til dyrlegen for en helsesjekk og DNA-test. Samtidig var Saga med for å få sin vaksine.


På venterommet møttes disse to raringene. Leo så en hund for første gang (tror jeg), og hunden så en katt for første gang.


“Hva slags raring er dette?”, tenkte de nok begge to


Inne hos dyrlegen gikk det som forventet. Jeg har ingen grunn til å mistenke at det er noe som feiler Leo, men når pus kommer fra et annet katteri er det alltid greit å sjekke. Pelsen, ørene, øynene, nesen og lymfekjertlene har vært helt fine siden han kom. Det samme har avføringen. Gemyttet er supert og humøret er på topp. Samlet inntrykk er at han er i “superform”. Det samme kom dyrlegen fram til.

Mens jeg var hos dyrlegen møtte Solo denne tøffe madammen. Hun er 90 år, og har vært misjonær i Kamerun i 20 år. Hun prater flytende fransk og de to hadde masse å snakke om. Det ble et svært givende og interessant besøk for dem begge to, og jeg gleder meg allerede til neste gang.


Tilbake til katt. Nå har vi kommet hjem og Leo skal få være sammen med mine jenter uten noen som helst restriksjoner. Han er en fantastisk gutt, og jeg er så glad for at han ble min. Jentene mine syns også han er ok og har tatt ham inn i varmen. Tusen hjertelig takk igjen Irina