Stakkars Eldor har hatt en fornedrende opplevelse nylig. Han ble tydeligvis lurt opp i et tre, og man kan bare gjette på hva som lurte ham opp. Med tanke på min barndoms katt gjetter jeg på skjura (skjæra). De elsket å terge gamle “muspen”. De mobba ham og beit ham i halen. Og når de fikk ham opp i et tre byttet de på å sette seg under ham eller over ham i treet slik at han måtte klatre opp og ned, opp igjen og ned igjen i jakten på dem.

Når matmor kom til stedet måtte hun klatre opp i treet for å få ham ned. Hun fikk ham ned etter ti minutter og takker Facebook for at hun fant ut at Eldor var i trøbbel. Skremt stakk han av, men kom hjem etter kort tid. Han haltet litt på ene foten, men nå er han bra igjen.

Stakkars matmor har blitt skremt av hele opplevelsen, men vi får bare håpe at han lærer. Takk for oppdatering Hilde. Jeg er glad det gikk bra