Hva skal man si…? Gulla har fått løpetid og er så villig og billig at Leo syns det hele er en fryd. Han er jo ikke mer enn 5 mnd, men stiller velvillig opp på treningsøkter!

Siden det ikke er meningen at de to skal parre seg, så jeg skal begynne med p piller på henne nå. Jeg hadde ønsket å utsette det i det lengste for p piller for katt er kreftfremkallende. Men i korte perioder bruker mange oppdrettere p piller. Han er egentlig for ung til å klare og lage barn, men jeg har blitt overrasket før når Matti klarte kunststykket bare 6 mnd gammel så jeg ønsker å forsikre meg denne gangen.

Grunnen til at jeg ikke ønsker å parre disse to nå er at jeg ikke kjenner linjerne til disse kattene og da har jeg lyst til å parre dem med (N)Solstormskatter som jeg vet er testet godt for HCM og andre ting + jeg har sett hva som kommer av avkom etter dem og så videre. Om noen år kan det hende jeg velger å parre disse to, men ikke første kullet.

Gulla skal etterhvert parres med IC (N)Solstorms King of Hearts og Leo med GIC (N)Solstorms Magda – min Midtsommernattsdrøm JW DVM og CH (N)Solstorms Bali Chamba.