“(N)Solstorms Queen of Charm’s kveldsrituale; kosekroken i TV-stua når mor har ei stille rolig kvalitetstid for sæ sjøl……da e det god tid til skikkelig magekos……leeenge!!! ??????? Charm e helt unik på magekos, har aldri opplevd noen som hold ut så lenge ? E så glad førr denna koseklumpen med Karma og Sheldor sine gena i blodet ???”

…Skriver Heidi på Solstorms-eier gruppa. Jeg husker at “kosegenet” var viktig for Heidi å få når hun skulle ha Sonja på for fra meg for mange år siden. Familien Heidi hadde nemlig en uendelig vakker, men forskremt liten huskatt fra før. Og hun var ikke hverken sosial eller kosete til stor sorg for “lill-matte” i huset. Når Sonja kom i hus ble det store forbedringer på kosefaktoren i hjemmet.

Bildet under har jeg stjålet fra Heidi sin hjemmeside, og som hun selv sier er det ikke nødvendig med så mange kommentarer… smiley


Med Charm tror jeg kosefaktoren økte enda et hakk og familien elsker henne like mye som hun elsker dem. Det er så koselig å få bilder og kommentarer om Charm, selv om jeg er utrolig dårlig på å skrive innlegg om henne her i bloggen smiley

Når jeg begynte å scrolle ned over Facebook-sia til Heidi dukka det jo opp mye fint. Dette bildet av Charm var jo kjempefint, og her hadde jeg til og med kommentert at jeg skulle stjele det til bloggen. Ja ja… bedre seint enn aldri smiley


Dette bildet syns jeg er veldig beskrivende for mitt og Heidi sitt samarbeid og vennskap. Jeg er uendelig glad i den varme, gode og morsomme rødtoppen jeg var så heldig å bli kjent med for noen år siden. Charm er til venstre og hun er en (N)Solstorms-katt. Neytiri, til høyre, er en Sjarmkatt med en sjarm-mor og en solstorms-far. Med andre ord godt samarbeid. Hun ser utrolig spennende ut på alle bildene jeg ser, og jeg gleder meg utrolig til å få se henne live etterhvert! smiley


Det siste bildet jeg har stjålet denne gangen, er et typisk NO*Sjarmkatt-bilde. Kattene vet ikke at de er katter, hundene vet ikke at de er hunder. Jeg tror knapt menneskene vet at de er mennesker i det hjemmet. Der lever alle i fred og fordragelighet med hverandre og det er så tydelig at dette er et purrfect hjem for alle involverte.


Tusen takk Heidi m/ familie for vennskapet, samarbeidet, lange telefonsamtaler, gode diskusjoner. Hjelp og støtte. Og for at dere elsker lille Charm sånn som hun fortjener å bli elsket smiley