Det ble mange innlegg i dag, men det var så koselig med masse hilsninger og alle fortjener hver sin post syns jeg smiley

Linda posta dette supervakre bildet av Ashoka og jeg er imponert over hvor flott hun har blitt! Jeg har alltid vært svak for fargene og mønsteret til dronninga. Hun er jo et kunstverk.

Ashoka er født hos Tona og Madam Mim i bloggposten under her, og bor nå hos Linda. Der fikk hun et kull i mitt navn. Det ble tre flotte jenter som har blitt nordlendinger alle sammen.

Ashoka har vist seg å være “familiens sorte får”. Hun har bestemt seg for å være rasist, så hjemmets devon rexer ønsker hun ikke kontakt med. For å være ærlig syns hun de er temmelig uspiselige. Det er utrolig synd!

Devons er jo veldig forskjellig fra sibir i gemyttet, men både Matti og Pelle bor sammen med devons og det går greit. Matti banker “sin” devon når han syns det blir for mye mas, men de kan like gjerne ligge inntil hverandre å sove. Det vil si… Ios legger seg inntil Matti sin myke pels, andre veien er det nok mindre interesse for nærkontakt. Pelle, på sin side, har løst devon-problemet med å overse krølltoppene. Han holder seg til Synnøve, og så er han utekatt så han får daglige pauser fra hippi-livet til disse små korthårskattene.

Hva Linda og Ashoka velger å gjøre vet jeg ikke enda. De prøver å finne ut av ting og jeg håper det ordner seg til det beste.

Vel, nok om det.

Linda min venn! Tusen takk for bildet og God Jul ønskes til deg og dine smiley