Jeg har fått en hilsning fra Felix. Vakre Felix kjøpte jeg og satte ut på for til en koselig familie og han fikk noen flotte kull i mitt oppdrett.

Felix hadde egentlig gjort sin jobb og skulle kastreres, men så hadde jeg så enormt lyst til å få parret (N)Solstorms Bella Notte. Hun fikk løpetid en dag eller to før han skulle kastreres, og heldigvis gikk forverten med på å utsette kastreringen noen dager.

Fra Parringen mellom Bella Notte og Felix kom (N)Solstorms Kitty Purry, og fra Kitty Purry kom vakre (N)Solstorms Bali Chamba, aka Saga, som jeg er så glad i. Så jeg er evig takknemlig til forvertene for at de orka å vente med kastreringen en ekstra uke.

Felix ligger også bak B2-kullet. Felix ble parret med S*Laxforsens Perfect Lady SiRa, og fra den parringen kom (N)Solstorms Casper – the Friendly Ghost. Casper ble parret med (N)Solstorms Madam Mim, og der fikk vi (N)Solstorms Ashoka Tano. Ashoka ble igjen parret med (N)CarilloCat May Defender, og der fikk vi B2-kullet.

Så Felix har gjort en god jobb for (N)Solstorms avlsbase, og det er jeg veldig glad og takknemlig for.

Takk til både oppdretter og forverter smiley