Det skjer ikke så mye hjemme hos oss for tiden annet enn at vi venter på at ungdyrene skal bli voksne. Leo er nå 6 mnd, Gulla er 9.5 mnd og Atlas er 7.5 mnd så de trenger noen måneder til før de blir unge voksne.

Jeg har mistet min mormor så jeg skal nordover i begravelse. Da tar jeg med meg Gulla til Marie, Marius og Hearts, så skal hun få være der til hun er parret. Det er mulighet for HCM-testing i Harstad i februar, og så blir hun parret etter det. Dette er for å gjøre det enklere for meg med tanke på de store avstandene. Tusen takk Marie og Marius for at dere orker å gjøre meg denne tjenesten (også smiley) smiley

Atlas blir også HCM-testet i februar, og da skal han få møte sine første jenter. Det blir nok Heidi sine NO*Sjarmkatter i første omgang, men jeg planlegger at Kitty Purry skal få møte ham så snart hun er klar.

Når det gjelder de andre jentene, så venter vi bare på at Leo skal bli gammel nok + at vi venter på løpetid. Løpetid på Magda har vi ikke sett noe til på over et år og Saga har faktisk enda ikke hatt sin første løpetid, så Anne Grete kaller dem bare for “jomfruene”. Hun mobber meg med at Magda har “tørket inn” og ikke lenger kommer til å “drive med sånt” *sukk* smiley

Pipen på både den ene og andre får nok en annen lyd når dagene blir lysere, men jomfruene kan godt vente til mars, for før det har jeg planlagt at de skal på utstillingsmiley

Når det gjelder Hope har jeg ingen helt fastspikra planer. Vi får se når hun bestemmer seg for å “våkne av dvalen”, og når det passer å reise på “sex-ferie”. Ønsket er at hun skal få møte Atlas, men da må hun til Nord-Norge… Time will tell.

Når det gjelder utstilling, blir det lite på oss i år hvis alt går som planlagt og alle jentene får kull. Det blir eventuelt Leo som skal stilles. Vi håper på en i januar og en i februar for Saga og Magda. Deretter er det HÅLKA-utstillingen som blir prioritert. Ellers er det utstilling både i Trondheim, Östersund og Sundsvall i år, og vi kommer sikkert på en eller flere av dem. Men ikke for enhver pris.

Jeg har jo også andre hobbyer enn katt, og jeg skal faktisk også ta kurs for å bli soppsakkyndig i 2019 smiley