Datteren min Edel har vært på julebesøk hos bestemor og bestefar, og der bor Matti sammen med devonen Ios som tilhører den andre datteren min Suzana.

Matti og Ios er kastrerte gutter begge to, og de går greit overens. De har noen oppgjør av og til, men ikke noen alvorlige konflikter. Matti er vel 3 ganger så stor som Ios, så det er nok at han slår Ios i hodet med labben av og til så har han satt seg i respekt smiley

Begge guttene liker å sitte på bestemorfanget, men akkurat når Edel tok bilde var det bare Ios som satt i armkroken. Han er jo som devoner flest og skal være nærmest mulig eieren sin. Matti bruker å ligge på fanget, mens Ios liker best å ligge i armene til mor.

Når vi reiser til Nord-Norge kommer Suzana også, og hun gleder seg masse til å treffe Ios igjen. “Tenk at han går rundt der og ikke vet at jeg er glad i ham”, sa hun. Koselig tanke lillemor smiley


Den godeste Matti er jo Ios sin rake motsetning. Han er stor og har masse pels. Matti liker seg ute, får masse snø i pelsen, og løper rett opp i bestemors fang når han kommer inn og hun har ikke hjerte til å sende ham ned så hun blir søkk våt hver gang…


Matti har samme problempels som sin sønn Emil, og han har også gitt den videre til datteren og NO*Sjarmkatten Neytiri. De er jo unge alle sammen, så jeg er spent på hvordan den blir med tiden. Jeg håper at de får kort pels på sommeren i alle fall, for hverken Emil eller Matti liker pelsstell… og begge to er i tillegg utekatter og kastrater, noe som ikke akkurat gjør pelsen mer medgjørlig.


Her er noen bilder Edel har tatt av Matti. Jeg gleder meg til å møte ham når jeg reiser nordover. Selv om vi skal nordover for en trist begivenhet skal det bli godt å møte venner og kjente, og kattene “mine” igjen. Jeg håper vi får masse til til sånt også smiley