Atlas har blitt litt over 10 mnd og han har blitt en skikkelig tøff ung mann! Han har vært hos dyrlegen til HCM-test i dag og blei samtidig veid. Han veier hele 5.2 kg, noe som er en veldig god vekt for en såpass ung mann.

Atlas bor i Harstad og der er det dårlige forhold for å drive med oppdrett. Ikke bare er det få utstillinger, det er også liten mulighet for HCM-testing. Derfor må man hoppe på sjansen når den byr seg. Det er grunne til at Atlas ble testet i såpass ung alder.

Atlas har noen damer “på vent” før han (og matmor) skal få en pause. Fra (N)Solstorms-siden er det Kitty Purry og Hope som skal møte ham, og jeg er interessert i forvert eller deleier smiley


Det er deleier Heidi (NO*Sjarmkatten) som har tatt de flotte bildene av Atlas. Hun har også tatt dette bildet av forverten. Jeg har dessverre hatt veldig lite å gjøre med henne, men det er like greit at all info og “styr” kommer fra en kant og ikke to. Hun gjør en super jobb med supergutten vår, og det er bare å takke smiley

Atlas skal stille i Harstad i mai og det blir spennende!!