Jeg er så glad for at mine linjer også føres videre i andre katterier og for at de gir så flotte avkom. Her er kattunger fra to forskjellige kull. Det ene er i Australia og det andre er i Sverige.

De to første er fra et stort kull hos Shemiaka sibiroppdrett i Australia. Der er (N)Solstorms Bakoko pappa. Boki lever livets glade dager hos en super familie i Adelaide. Jeg er veldig svak for den svartsmoke/hvite lillepusen og hadde lyst til å vise den fram smiley

At det skulle komme smoke var en liten overraskelse. Å se sølv på dillusjonsfarger er aldri enkelt og Bakoko var intet unntak. Jeg hadde registrert ham som blåsmoke, men på utstilling ble han endret til blå solid. Når han ble pappa for første gang var det likevel ingen tvil om at gutten var en sølvgutt for han fikk avkom med sølv smiley

“Værsågod å bli tuillat”, som vi sier i Nord-Norge smileyDette er et yngre kull som bor hos Marika i Sverige. Mamma heter (N)Solstorms Bayangi og går under kallenavnet Daisy. Marika har også Norsk Skogkatt, men dette er hennes første sibirkattkull smiley Oppdretternavnet til Marika er S*Nordsjöhedens

Det er ganske spesielt at det bare kom kattunger med dillusjonsfarger i dette kullet, for pappa er svartsølv. Genetikken kan tulle litt med oss av og til, og den har i hvert fall ikke respekt for statistikk. Statistisk sett skulle det jo bare komme 50% med dillusjonsfarger.

Nå opplevde jo jeg det samme når Bayangi og Bakoko ble født. Da ble det tre blå og en svart i et kull der det statistisk skulle vært helt omvendt.


Jeg håper at Saga blir nestemann ut. Jeg har satt henne på p piller igjen for hun skal på en utstilling i April, men etter utstillinga er det fritt frem for parring. Jeg gleder meg enormt til dette kullet. Spesielt etter at jeg har sett hva andre har fått ut av de samme linjene smiley