I dag skal jentene mine få sin egen blogpost. Det syns jeg de fortjener smiley

De liker å utforske litt utendørs av og til. Særlig Saga liker seg i snøen, og forsvinner fort til naboens altan når jeg slipper henne ut. Da er det bare å glemme og se henne igjen på en stund, men hun kommer seg ikke ned på bakken så det er ikke et problem så lenge naboene ikke er hjemme og klager på at de har en katt på altanen sin. Noen er jo så allergiske at de reagerer bare ved synet av en katt *sukk* Etter en halvtime er hun som regel tilbake og mjauer utenfor døra for å komme inn igjen.

Magda på sin side er veldig forsiktig og liker seg mest ute i sola, men her om dagen ble det fristende også for henne å få litt frisk luft ned i lungene selv om det er snø ute. Når våren og sommeren kommer får jeg se om jeg får til en inngjerdet lufteplass, eller så må jeg ha dem i bånd sammen med meg når jeg er ute, for da er det nok naboer her mye oftere enn nå på vinteren.

Leo tror han vil ut, men i møtet med en vegg av snø er han snar til å endre mening. Derfor er han med bare på en liten flik av et bilde. Han blir nok også mer lysten på å gå ut til sommeren når det er bedre vær.

Ellers har jeg ikke så mye å fortelle om jentene. Vi skal ut på tur om en måned så jentene har vært hos dyrlegen for å få rabiesvaksine. Mer om den turen kommer senere smiley

Jeg har forresten glemt å fortelle at jeg også er på instagram nå. Velkommen til solstormscats smiley