(N)Solstorms Khal Drogo, aka Pelle, aka Skabbe…

Joda, jeg vet at det er stygt å kalle ham skabbe, men på grunn av mangel på pelsstell er han nå full av mer eller mindre bare flekker på kroppen.

Matmor hadde nemlig alle kattene med seg på juleferie i Lofoten. Siden begynnelsen av 2019 var preget av av storm etter storm ble farting mellom Kvæfjord og ytterst i Lofoten for vanskelig. Derfor ble kattene værende i Lofoten flere uker mer enn planlagt.

Når Pelle endelig fikk komme hjem var pelsen full av tover og matmor har hatt en skikkelig utfordring med å få ham fin igjen. Flere store tover gjør at det meste av pelsen forsvinner sammen med tovene. Derav økenavnet altså smiley

Jeg har alltid sagt at god sibirpels ikke krever spesielt mye pelsstell, men det gjelder nok fertile katter. Kastratpels er vanskeligere og må gres oftere.

Selv fjerner jeg nok ofte småtover uten å tenke på det. De er jo på fanget mitt flere ganger hver dag og da merker jeg småfloker veldig fort. Jeg skjønte ikke det før vi hadde vært borte en uke og både Leo og Saga hadde en ganske stor floke hver. Da gikk det et lys opp for meg smiley

Jeg håper fortsatt at Pelle kan komme på utstilling i Harstad i bikini for han er veldig vakker. Tusen takk for bildene Synnøve, og for at du gir skabbe et så godt hjem og mye kjærlighet smiley