I går kom stamtavla til Leo tilbake fra NRR.

Hans originale stamtavle er fra WCF og er i tillegg på russisk, så den er litt kul å ha, men det er selvfølgelig veldig deilig å ha papirene i orden. Jeg er glad for at han nå også har fått sin norske stamtavle + er registrert i my cats.

Jeg blei litt overraska over at det var så uproblematisk å få stamtavle fra annet forbund. Jeg syns det tok litt tid før jeg fikk tilbakemelding fra NRR om at noe manglet eller at jeg hadde gjort noe feil så jeg hadde tenkt å kontakte sekretæren i klubben min for å høre om papirene var sent inn. Men plutselig kom stamtavla i posten gitt, og alt var i orden smiley

Nå kan jeg begynne å planlegge utstilling for go’gutten. Han er registrert med feil farge så han må fargeendres (og så må vi få enda en ny stamtavle…), men det er ikke noe stort problem. Han er så “slyngel” nå, så jeg vet ikke når det blir utstilling på ham, men som sagt er det godt å ha alt i orden smiley