Jeg er litt dårlig på å huske merkedager, men når forvert og nye eiere er engasjert og jeg blir minnet på det må jeg jo også gratulere. 1. April ble denne gjengen 1 år. Hipp hipp hurra!

Vi er så heldige å få følge alle disse kattene både på Facebook, snap, instagram og av og til også i virkeligheten. Tusen takk til alle eierne!

(N)Solstorms Ask av Karma har jo hatt en helt fantastisk utvikling! Hvem kunne trodd det. Det viser seg at han likner veldig mye på mamma. Han er nok den i kullet som har fått mest ut av mamma. Han er superflott og jeg er veldig glad for at han havnet hos nettopp Ulrika.

Aura bor som kosekatt hos Cathrine i Bø. Der har hun et superliv og er familiens store stjerne og kosepus. Ryktene sier at hun kanskje får seg en blåøyd venn en gang. Det blir ikke en (N)Solstorms-katt, men matmor har fått noen andre navn smiley

Aske… Han likner veldig mye på pappa Hearts og følger hans utvikling. Sammenliknet med Ask ser han jo ut som en helt annen rase, men vent bare. Aske kommer etter! Han bor i et nystartet katteri som heter NO*Tjeldsund’s og skal forhåpentligvis bli pappa ila 2019. Det blir spennende.
Lille Aurora er også en liten (feminin) kopi av pappa Hearts. Hun bor hos Line som også er en nystartet oppdretter og som har stamnavnet NO*Bakkebokattens. Hun har overtatt styringen helt i hjemmet tror jeg, og er en koseklump av dimensjoner etter det jeg kan forstå. Både Aske og Aurora skal på utstilling i mai og det blir spennende.

Det var kort om denne gjengen. Tusen hjertelig takk for alle oppdateringer. Jeg blir supergla!!