Jeg har jo fått så søte bilder av søstrene sisters også, men de har jeg glemt å poste. Sorry søster smiley

Kitty og Taiga er et godt eksempel på hvor godt det er for kattene å være to. Anne Grete kjøpte først Taiga fra meg, og nå har hun fått Kitty mot å ha et par kull i mitt navn. Kitty er mor til det flotte Karma-kullet (A2-kullet), og så har hun hatt to kull hjemme hos meg. Hun er blant annet mama til min vakre Saga.

Kitty har kastratchip nå så hun får være litt ute, men hun er ikke like ivrig som søster Taiga. Det er egentlig like greit. De to jentene elsker hverandre. Når Taiga kommer inn er det ikke ende på kjærlighetserklæringene. Da er det nussing, tvinne hale, gniing inntil hverandre og matmor bruker anledningen til å børste begge to. Det er populært.

Tusen takk for disse herlige bildene søster, takk for vennskapet, samarbeidet og alt det andre. Du vet smiley