Hverdagene hos oss kan se sånn ut. Her sitter jeg og tegner med Magda på fanget, mens Leo og Gulla ligger ved siden av. Saga liker å ligge oppe på hemsen. Der står en seng på høykant mot en vegg og oppå den er hennes plass.

Ellers liker Magda å ligge I en rosa katteseng som står på hemsen, og det ligger et spesielt teppe beregnet til dem også der oppe som de liker å ligge på. Leo skal være nært oss hele tiden, så han og Solo krangler om hvem som har førsterett til sofaen.

Jeg bruker en del tid på håndarbeid (I posen ved siden av meg), men har nå begynte å tegne litt igjen også. Målet er å prøve meg på noen forskjellige raser.

Mine Katter er litt forskjellige når det gjelder kos. Gulla liker best å ligge ved siden av, og det samme gjør vanligvis Magda også. Der maler de så hele sofaen rister og maser på meg om at jeg må klappe og stryke på dem. Leo og Saga er fangbarn.

Solo er fortvilet over hår som flyr rudt overalt, men han har funnet ut at en fuktig svamp tar hårene på sofaen bra. Jeg har inneklær og uteklær, mens han bruker klesrulle. Jeg bader kattene av og til for å få bort hår. Jeg børster dem av og til. Jeg har funnet ut at å ha en kam tilgjengelig på bordet er greit, for da kan jeg kamme litt når de kommer på fanget og ikke løpe etter dem for å kamme.

De er nemlig veldig forskjellig der også. Leo elsker all oppmerksomhet, men han har så kort pels så han trenger knapt å kammes. Saga syns kamming er ok, og hun trenger å kammes Ganske ofte nå med vinterkåpen på. Gulla syns også kamming er ok, men har en veldig lettstelt pels som ikke trenger å kammes for ofte. Magda HATER å bli kammet og hvis hun ser at jeg strekker meg etter kammen forsvinner hun smiley

På natten bor Leo på badet for han er en meget snakkesalig ung herremann. Når jeg er klar for senga tar jeg med meg en pose med rå kyllingmager og da får han ca 1/3 om dagen. I tillegg har han tørrfor og vann selvsagt. Han elsker rått kjøtt og det er jeg egentlig veldig glad for. Jentene er ute I stua, der de får boksmat I tillegg til tørrfor og vann. Gulla spiste rått kjøtt når hun kom, men nå er hun ikke særlig glad I det lenger dessverre.

Når jeg står opp er kattene klar til å gå ut på altanen. Det er langt ned, så de hopper ikke. De elsker å være ute, så de maser helt til jeg slipper dem ut. Tre av dem klarer å holde seg innenfor to dimensjoner, mens Saga måtte utforske en tredje dimensjon og har kommet seg opp på taket. Av og til ønsker jeg at kattene hadde vært litt dummere enn de er…

Det var litt om dagliglivet her, I hvertfall et eksempel på hvordan det kan være. Det er godt å ha gode venner som tilbyr pelsterapi 24/7, så små irritasjoner med mat som forsvinner fra kjøkkenbenken, og hår I mengder både her og der får man ta på kjøpet.

Jeg elsker dem inderlig og tror faktisk Solo også hadde savna kattene hvis de hadde blitt borte smiley