Bakoko var på sin første utstilling I Australia I helgen og det gikk så som så… Melding fra Sherrie kl 02.30 I natt (pga tidsforskjell smiley): “Bakoko outclassed with Canadian judge as he sais blue and white, not bluesmoke and white”.

Problemet er altså at han er registrert som blåsmoke med hvitt (SIB as 09), men viser ikke sølvfargen. Det er ikke helt uvanlig hos blå og andre dillusjonsfarger at sølvet vises dårlig. Vi får bare håpe at det vises bedre etterhvert som han vokser…

Han må dessverre være registrert som sølv, for han er genetisk sølv og gir sølvavkom. I Fife kan man være registrert med både geno- og fenotype, slik at man stilles som den fargen man ser ut til å være, samtidig som ungene kan registreres etter den fargen foreldrene bærer genetisk. Det kan man ikke I Sherrie sitt forbund sier hun.

Nederst I innlegget er Bakokos datter Shemiaka Indigo Blue. Hun ble tredje best I gruppen og “awarded Judges Fancy”, noe jeg regner med tilsvarer dommerens favoritt? Hun hadde også med seg et annet avkom som gjorde det supert. Gratulerer!! smiley

Jeg vet at Sherrie er skuffet for hun syns Bakoko er så snill og god så hun vil gjerne vise ham fram. For hennes del håper jeg at han får et tydeligere sølv med tid og stunder slik at hun kan stille ham. Kropp og sjel har vi snakket om en del. Sjelen har han allerede, men kroppen trenger han fortsatt å vokse inn I.

Tusen takk Sherrie for at du prøvde, bedre lykke neste gang smiley