Ny koselig hilsen fra Pelle som er I Lofoten for å hente hjem hippi-gjengen sin. Hippi-gjengen har nemlig vært hos “bestemor” I Lofoten en stund mens Pelle og Dina har vært I Kvæfjord sammen med Synnøve.

Bestemor I Lofoten har en vakker huskatt som de fant redd og utsultet for mange år siden. Synnøve sier at han er 14 år nå. Petter, som han heter, var full av innvollsorm når de fant ham, og det tok måneder før de fikk ham fri for orm.

Dette var “back in the days” når vi brukte å være på katteforum på internet. Datteren til Lisbeth Falling eide et av dem husker jeg. Jeg tror det het kattoteket. Jeg husker godt Petter fra den tiden. Man skal ikke kimse av internettbekjentskaper. Jeg og Synnøve ble faktisk kjent via ett av disse katteforaene, og jeg har enda kontakt med flere venner og kjente jeg først møtte på den måten.

Vel, Pelle og Petter trives godt sammen og er ute hele dagene sammen. De må jo kontrollere eiendommen (litt som Ove I “En mann ved navn Ove”, hvis dere har lest boka/sett filmen), og så har de nok mange katteting å diskutere når de møtes.

Det siste bildet lo jeg godt av når jeg så det på Instagram. Der er hippi-gjengen akkurat sånn som jeg tenker på dem. Pelle og Petter fikk mat når de kom inn, og da hadde resten av gjengen allerede spist kveldsmat.

Så ingen skade skjedd og ingen sulter, selvom jeg tviler likevel på at hippiene mener det samme smiley