Vakre gode Gulla utvikler seg veldig veldig bra og hvis hun ikke er drektig nå tror jeg at jeg skal stille henne ut litt.

Hun har et fint snuteparti, bra profil og et fantastisk grønt blikk! Hun har en god kropp og benstamme og super pels. Ørene er også fine. De sitter selvsagt litt høyt enda, men det ordner seg med alderen.

Jeg vurderer å sette Gulla bort på for, men hun trenger nok selskap av en annen katt eller liten hund for hun er veldig glad i andre dyr. Hvis noen leser bloggen og tror de kan gi henne et godt hjem i nærheten av Trondheim må de gjerne ta kontakt. De får i så fall en fantastisk snill og søt katt. smiley

Jeg ønsker at forverten skal være utstillingsinteressert, eller at jeg kan låne henne til utstillinger i nærområdet. En utstillingskatt må holdes flokefri og bli vant til bading og håndtering. Gulla har en lettstelt pels så det skal ikke by på noe problem. Når det gjeler bading kan jeg hjelpe til med utstillingsbad.

En forvertsavtale skal være ok for begge partene. Det er viktig. Det viktigste for meg er at Gulla får et godt og trygt hjem der hun får den oppmerksomheten hun trenger og fortjener. Og det er viktig at forverten forstår at det er litt jobb med kattunger og at de takler at hus og hjem blir satt på hodet noen uker mens ungene vokser opp. Og selvfølgelig at ungene blir godt tatt vare på og sosialisert. Jeg er alltid å bakhånd med støtte, tips og råd, så det går som regel veldig bra smiley

Noen ønsker å ha kattunger fordi det er koselig, og da er en forvertsavtale en grei måte å gjøre det på. Du slipper alt ansvaret med testing, papirarbeid og salg, samtidig som du får kose deg med kattunger. En forvertsavtale er også en ypperlig inngangsbillett i den crazy oppdretterverden der man får mye erfaring med både avl og utstilling, og man har en erfaren mentor i ryggen hvis det skulle være noe.

Samtidig er forverter fantastiske hjelpere for oss oppdrettere. Når vi bruker forverter kan vi ha en god avlsbase i oppdrettet uten å ha for mange katter slik at den enkelte ikke får nok kjærlighet og oppmerksomhet. Det er en vinn vinn-situasjon smiley

Så hvis du føler deg truffet enten som oppdretter in spe, eller kosekattkjøper som kunne tenkt å kose seg med et par kull er det bare å ta kontakt, så diskuterer vi detaljene smiley


Jeg vurderer også en forvertsavtale for Leo. Leo er en ung gutt som utvikler seg veldig fint. Han har vært på noen utstillinger og fått gode kritikker. Han er veldig ung og har 4 år til å vokse på, men han er lovende. Leo skal få være med meg på noen utstillinger i sommer.

Leo syns damer er veldig spennende. Til tider litt for spennende, og han kan bli litt masete her hjemme. Det er enklest å ha gutter uten å ha jenter i samme hus. I alle fall ikke fertile jenter. Kastrater går som regel kjempebra.

Leo er en veldig kosete gutt som godt kunne vært limt fast i fanget mitt (når han ikke er på damejakt). Han er også veldig snakkesalig og har til enhver tid mye å fortelle. Leo er en veldig snill og mild hannkatt uten spesiell “hannkattoppførsel”. Han er en fantastisk kosekatt.

For Leo ønsker jeg omtrent det samme i en forvert som jeg ønsker for Gulla. Forskjellen er at Leo ikke skal ha barn, han skal lage barn smiley På den måten er det mye enklere å ha en hannkatt på for enn en hunnkatt. Jeg ønsker heller ikke at han skal gå videre i avl etter at forvertavtalen er ferdig. Da skal han kastreres.

Både Gulla og Leo skal selvsagt være innekatter så lenge de er ukastrert. De vil sette stor pris på en inngjerdet kattegård.

Så er det noen der ute som ønsker seg en sibirkatt på for er det bare å ta kontakt smiley