Nå har skjønne Ashoka gått ut av (N)Solstorms-avlen etter ett kull, og det er helt greit. Snille Linda m/familie overtok henne etter at hun hadde prøvd 3 – 4 hjem, og fikk henne til med tålmodighet og p -piller. Dvs, “fikk henne til” er en sannhet med modifikasjoner. Ashoka er en skikkelig rasist, og syns devon rex’er er skikkelig stygge og unødvendige katter. Men de fikk henne i alle fall til å slutte å urinmarkere til den store gullmedaljen smiley

Ashoka trengte en mann med sterk type, og vi var heldig å få låne (N)CarilloCat May Defender til et kull. Det ble tre jenter. En av jentene har gått til avl hos NO*Tjeldsunds, mens de to andre har blitt fantastiske kosekatter.

Nå skal også Ashoka få være glad kastrat, for jeg tror hormonene hennes har spilt henne mange puss. Hun trenger å bli litt rundere i kantene ifht andre katter smiley

Tusen takk Linda og co, for supert samarbeid, godt vennskap og mye tålmodighet. Tusen takk for at dere reddet livet til denne rampejenta. Nå håper vi at Ariel bringer slekta videre. Takk smiley