Jeg var dessverre ikke til stede, men fikk heldigvis masse oppdateringer. Tusen takk til alle dere! smiley

Det var 5 (N)Solstorms-katter utstilt + Atlas som jeg og Heidi eier sammen. I tillegg var det et lite barnebarn til stede. NO*Sjarmkatten Neytiri har en (N)Solstorms-far smiley

De 4 kattene over er deler av A2-familien. En kattunge på begge sidene, mamma og pappa i midten. Det var utrolig artig å se, tusen takk Marie smiley


GIC (N)Solstorms King of Hearts fikk sitt siste CAGCIB, og ny tittel på lørdag. Hipp hipp hurra! smiley

Gratulerer Marie, og takk for at du stiller ham så fint, godt samarbeid og vennskap smiley


Søndag ble en spesiell dag. Da fikk Hearts sitt første CACS, men Karina valgte å ikke nominere ham fordi han var litt hormonell. Han oppførte seg greit på dommerbordet, men knurra og klaga en del. Det er greit å ikke presse hanner for mye, dessuten er det dumt å overlate en fertil hann til en nervøs, usikker og ny assisten så jeg er enig med Karina.

Karina har dømt katter i mange år, og er en veldig flink og koselig dommer. Hun bryr seg både om katten og utstilleren, og er bra både å stille for, og å høre på. Jeg bruker å anbefale nye utstillere å sette seg i hennes dommerring for å høre, for man lærer mye! Hun har vært dommer siden sibiren var en helt ny rase på utstilling, og kan fortelle masse om de første årene de ble stilt ut. I tillegg er hun god på å forklare forskjellene på Sibir, Norsk skogkatt og Maine Coon. Egentlig burde Karina være spesialdommer for nye utstillere smiley

Det som “gjorde dagen” for Marie var at Hearts istenenfor fikk en pokal fra en av Karinas avdøde katter. Det ble mange tårer, og Marie er så stolt, så stolt. Tusen takk Karina smiley


Kitty har akkurat begyt å samle cert mot GIC-tittelen. På lørdag fikk hun CABCIB og søndag fikk hun CAGCIB og NOM. Kitty bor til daglig hos Anne Grete, men det var Marie som stilte henne. Takk til begge to smiley


(N)Solstorms Aurora Polaris av Karma er så lik pappa at det er helt utrolig. Hun er en ungjente så vi kan ikke forvente så mye av henne enda. Heidi hjalp til med badet og Line stilte henne. Hun fikk CAC begge dagene. Takk til både Line og Heidi smiley


(N)Solstorms Aske av Karma er også lik pappa Hearts. Han blir flott så han er jeg spent på. Han er også ung og endte opp med CAC begge dagene. Takk Renate og Kim! smiley


Lille (N)Solstorms Blairwich bor også hos Renate og Kim. Hun var litt betenkt over utstilling, men det gikk greit likevel. Blairwich heter Ariel hjemme. Hun fikk Ex. 1 på lørdag, Ex.1 og Ex.1 + NOM på søndag. Her må jeg takke Mariell for lån av hannkatt i tillegg til Renate og Kim som eier og elsker henne smiley


Men det helt store for meg og Heidi på utstillingen var at vår deleide hannkatt S*Crazy Tails Atlas tok storeslem på utstillingen. Den unge fisen fikk CAC, NOM og BIS begge dagene! Heidi har hatt så mange dårlige opplevelser med innkjøpte katter, så hun var på tur til å gi opp. Men et så flott menneske og godt dyremenneske må vi ta vare på, så vi har en spesiell avtale på Atlas som ga både henne og meg henne en god avtale og en god mulighet. Jeg er fryktelig glad for at Heidi fikk denne opplevelsen og at hun ble litt “tent” igjen. Nå venter hun to Atlas-kull, og prater allerede om neste utstilling. Takk Monica for at du elsker ham til daglig, og takk Heidi for vennskap og samarbeid smiley

Det ble ingen BIV i helgen dessverre. Det var en liten utstilling, så det ble dessverre ikke tatt ut BIV i noen av “mine” grupper.

Det var litt sårt å være hjemme. Jeg har så lyst til å komme til Gisund, men så var det å ha katter og stille da. Vi får se smiley