C2-kullet vårt ble født 21.05.18. Det ble fem flotte unger. Tre jenter og to gutter.
Mor er SC (N)Solstorms Magda – min Midtsommernattsdrøm JW DVM og far er lille rampen Leonardo Siberian Sapphire.

På det første gruppebildet ligger det på avispapir og det ser ikke særlig fint ut. Men jeg hadde gått tom for kladder og jeg ville ha noe som var lett å bytte ut til mamma hadde slutta å blø, så da valgte jeg avispapir smiley


Den første jenta var sølvaskilpadde med hvitt, som egentlig var det jeg hadde ønska meg. Men så kom denne jenta og da slo hjertet mitt litt ekstra hardt.


Her er pappa sammen med en av sine sønner. Han lukta nøye og lenge på ham før han prøvde å grave ham ned i sofaen smiley

Rødgutten er oppkalt etter naboen som sa litt på tull over noen glass rødvin at han ville at en av kattungene skulle bli kalt opp etter ham. Han var den første som forklarte Solomon om catch & release, noe Solomon selvfølgelig syns var en helt borkastet praksis, så derfor ble gutten kalt Catch & Release-Terje.

Terje har fått sett guttepusen og er fryktelig stolt. Han gleder seg til å følge kattungene de neste 12 ukene smiley


Terje har en som ønsker å kjøpe ham. Jeg har bedt dem om å vente litt med å bestemme seg. Jeg vil at de skal være helt sikker på at de har ham Men han foreløpig er holdt av til en familie som virker veldig søt


Denne jenta heter Call me Pussy og navnet er et resultat av mine dårlige humor. Noen hater det og noen elsker det. Dette var den første som ble født og egentlig den jeg “burde” bli forelsket i, men nå er hun og broren tilbudt til avl og holdes av til de har bestemt seg.


Dette er jenta som får mitt hjerte til å banke litt ekstra hardt. Hun er prikk lik Magda som liten, men har fargene etter Magda sin mamma (Karma). Hun kommer til å bli her, og hun skal hete Chippewa Dreamcatcher. Chippewa er en indianerstamme som var en av de første som var kjent for drømmefangere, og dreamcatcher er for å kalle henne opp etter mamma heter Midtsommernattsdrøm


Denne gutten heter CUL8R Alligator. CUL8R er SMS-språk for “See you later”, og jeg syns det er morsomt. Han er – sammen med Call me Pussy – størst i kullet, og er også tilbudt til avl.


Denne lille jenta har samme fargekode som Call me Pussy, men har litt mindre hvitt og litt mer rødt. Hun har hvitt i ansiktet og så har hun “paddenese”. Hun er under vurdering for noen som ønsker katt til kos/utstilling. Hun skal hete Crazy Cat Lady. Navnet har ingen annen historie enn den innlysende.

Det er sjanse for at noen ombestemmer seg. De som er tilbudt til avl har venteliste, og de som vil ha Terje er rimelig sikker. Så den som er mest usikker er nok Crazy Cat Lady. Jeg selger henne til kos så hvis det er interesse er det bare å ta kontakt.

Ellers skal Saga parres asap, og der er det mulighet for de samme fargene + noen til. Katt til avl fra det kullet er det venteliste på, men kos/utstilling skal jeg få til smiley