Dette er (N)Solstorms Crazy Cat Lady fra Magda sitt siste kull. Hun er nå 4.5 uker og utrolig nok fortsatt ledig! Jeg visste at det ville være stor pågang når jeg offentliggjorde Magda sitt kull, og det ble det. Et par hadde fortrinnsrett, men flere oppdrettere meldte interessen veldig fort med en gang de så min post. I tillegg svarte jeg på en annonse, noe jeg skjeldent gjør, og dermed ble en av kosekattene solgt også. Tilbake står Crazy Cat Lady.

Hun som var interessert i henne var interessert i en katt til kos/utstilling, og Lady er absolutt en god kandidat. Men interessenten bestemte seg for å vente. Heldigvis tidlig! Kanskje det passet bedre senere på året. Dermed ble Lady tilgjengelig.

Sommeren er ingen tid for å selge kattunger så det er ingen hast, men det føles litt rart når alle de andre allerede er solgt, at ingen viser interesse for Lady smiley

For å si litt om mamma Magda kan jeg si at hun ble en slags “Facebook-kjendis” når hun var kattunge. Hun var så fantastisk søt Hun gjorde det også godt på utstilling, og ble Junior Winner! Hun har veldig gode utstillingsresultater, og “alle” vet hvem Magda er. Dette er hennes siste kull, så derfor er dette kullet så populært smiley

Pappa er en import fra Ukraina. Han er rødsølvspottet, men har et veldig bra sølv som han har gitt videre til barna sine. Lady er svartsølvskilpaddespottet m/hvitt, noe som er en relativt uvanlig farge.

For å si noe om de andre kattungene skal Dolly bli hos meg, Sugar skal til avl i sør-Sverige, Terje skal til kos i nord-Sverige og Alligator skal til avl i Sveits. Lady ønsker seg et hjem som kosekatt. Grunnen til at hun er utpekt som kosekatt er ikke at det er noen “feil” med henne. Det er rett og slett at man ønsker at et begrenset antall kattunger fra ett kull skal i avl. To er egentlig optimalt fra samme kull, og tre er min absolutte grense!

Kattungene i kullet er supersøte og supersosiale. De har fått bena under seg og er nå litt overalt! De spiser mat, de er på do og de klatrer opp i sofaen for å leke og kose! De elsker å ligge tett inntil og kose med oss tobeinte smiley

Under er et par bilder av Lady, og et par bilder av min egen Dolly som har funnet fram til matfatet smiley