En liten oppdatering på C2-kullet. De har nå blitt 5.5 uker og de har virkelig fått fart på beina! På bildet over har alle samla seg i en haug for en powernap, men vanligvis ligger de litt overalt. Noen av dem er veldig glad i å ligge inntil meg i sofaen – særlig de tre sølvkattungene. De syns også pappa Leo er en god varmepute, eller de bruker mammaen sin eller en liten hule hvis de finner en.


Her er den eneste jenta som fortsatt er til salgs og hun selges til kos. Hun er veldig rasetypisk og vakker, men hun selges til kos siden 3 andre i kullet skal brukes i avl. Hun kan godt stilles ut hvis det er interesse for det, og hun er veldig kosete og snill så hun vil bli en perfekt kosepus smiley


Her er et nytt bilde av Terje. Han var en av de første som ble solgt og skal flytte som kosekatt til Luleå. Terje er også en veldig vakker katt og jeg er spent på hvordan han kommer til å utvikle seg fremover. Vi er på utstilling i Luleå nesten hvert år, så jeg håper å få møte ham igjen senere smiley

Terje er en mammadalt og en fri sjel. Det er skjelden han kommer til meg for kos, men har mye bruk for mammakos smiley


Alligator skal bli avlskatt i Sveits. Akkurat på dette bildet har han et litt morsomt uttrykk for han liker ikke blitzen.

Fransesca kommenterte; “He seems always as thinking to quantum physics. Hope he has not too much headache smiley

Det syns jeg var veldig godt sagt. Han ser alltid litt småforvirret ut og har det triste blikket jeg syns er så fint på sibirkattene. Han er nok den mest filosofiske i kullet smiley Han er veldig kosete og liker å ligge sammen med søstrene sine inntil meg.


Sugar skal også bli avlskatt, og hun skal få et nytt hjem lengre sør i Sverige. Hun er vel den mest kosete i kullet og skal alltid ligge tett tett inntil låret mitt. Hun er så sukkersøt så navnet passer henne perfekt. Jeg regner med at jeg får møte Sugar flere ganger på utstilling i fremtiden, og det gleder jeg meg til smileySå er det jenta mi som jeg skal kalle Dolly her hjemme. Hun er en fri sjel som er glad i alle og enhver. Hun kan like godt prøve å samtale og samhandle med Solo som med meg, og er “hyperhjelpsom” med matlaging og husvask. Hun har store uttrykksfulle øyne og bruker dem aktivt både til tigging og sjarmering. Jeg syns hun er fantastisk og gleder meg til fremtiden vår sammen smiley