Kattungene er nå 7.5 uker og nesten ustoppelige. De har fortsatt et par hindre de ikke har klart å forsere, men det er bare snakk om tid.

Mamma Magda har fortsatt stålkontroll og tilbyr en og annen melkeskvett med jevne mellomrom. Men for det meste går det i tørrfor og vann, og litt boksmat et par ganger om dagen. Mamma tigger alltid om mat, og når hun lager “matlyden” kommer jo hele skokken løpende og er sikker på at det er servering på gang. Skuffelsen er stor når det for eksempel viser seg at det er en pose gulrøtter jeg åpnet og ikke boksmat som Magda trodde.

På bildet øverst er Sugar sammen med Magda og “tante” Gulla. Sugar er en nydelig liten jente som er veldig aktiv så det er vanskelig å få tatt gode bilder av henne. Katarina som skal bli hennes nye slave kommenterte at hun bare gjespet og laget grimaser på alle bildene. Det var ikke så rart, for jeg kan jo nesten bare få knipsa bilder av henne når hun er trøtt og skal sove! smiley

Bildene over ble tatt første gang hun kom ut på altanen, og da var bremsene på såpass at jeg fikk tatt noen få fine bilder smiley


Den lille filosofen Alligator får tøff pappatrening fra Leo. Han skal jo videre i avl, så han har mye å lære. Både tvangsvask og litt juling er en del av barneoppdragelsen, men mamma Magda passer på at det hele foregår under omstendige forhold. Hvis en av kattungene hyler for høyt kommer løve-Magda frem, og da må også papa Leo passe seg. Sånne løvemammaer tuller man ikke med! smiley


Disse to… Den ene er verdens største mammadalt og pyse, mens den andre er så frempå og tøff at man blir helt matt av og til. Selvfølgelig er gutten mest pysete smiley Terje syns ikke noe særlig om utelivet. Han koser seg godt inne enda, og legger seg heller til å sove når de andre er på utflukt. Når de kommer inn og er sliten er han uthvilt… Terje kommer til å være her helt til i begynnelsen av September, og med tanke på at han er en litt forsiktig sjel er det kanskje like greit.

Crazy Cat Lady på den andre siden, lever godt opp til navnet sitt. Hun er alltid der det skjer! Hun elsker kattegården og hopper rundt der hele dagen hvis hun får lov. Hun har en stor utforskertrang og fant fort ut at det var uproblematisk å presse seg ut gjennom gitteret i kattegården. Heldigvis har det vært noen fine dager de siste par dagene, så jeg har kunnet sitte ute å sole meg sånn at jeg kunne passe på småtrollene. De vokser jo fort, så om noen dager er de for store til å komme seg ut håper jeg (for nå er jeg solbrent smiley).

Crazy Cat Lady er ikke solgt, og jeg har gjort noen halvhjertede forsøk på å selge henne. Hun er en veldig vakker liten jente, og jeg skulle ønske jeg kunne beholde henne også. Men jeg har ikke plass til henne… Min drøm er at hun kommer til en utstillingsinteressert familie, men et godt hjem er uansett det viktigste smiley


Så var det lille Sol da. Jeg har jo sagt tidligere at hun skal hete Dolly, men det passet liksom ikke. Når noen foreslo Sol kjentes det så rett med en gang! Så Sol blir det smiley

Sol og Alligator har et sånn passe likt aktivitets- og uforskernivå. Ett hakk etter sølvjentene og et par hakk foran Terje. Hun er snar med å komme ut i kattegården sammen med søskenene sine eller de voksne. Hun er, som Alligator, litt filosofisk, og kan sitte lenge å kikke undrende på meg med de vakre øynene sine. Hun er en spesiell liten pusekatt for meg på mange måter og jeg er kjempeglad for at Magda ga meg en så vakker liten gave i sitt siste kull.

Neste uke skal de små trollene til veterinær for å få sin første vaksine. Da blir det nok en ny oppdatering. For flere bilde-oppdateringer anbefaler jeg interesserte å følge oss på instamgram @solstormscats