I dag var vi hos dyrlegen med denne gjengen + mamma (som psykisk støtte) og pappa. De små skulle få sin første vaksine. Pappa skulle få vaksine og suprelorichip.

Alt gikk veldig bra. Lille Alligator syns sprøyte i nakken var veldig urettferdig, men de 4 andre brydde seg ikke. Dyrlegen spurte om jeg hadde øvd på å sjekke munn og ører osv, men det har jeg ikke. Jeg sa (som sant er) at å vokse opp i hybelleilighet med en Afrikaner med masse armer og bein og mye lyd, er omtrent som å vokse opp med barn. Kattungene blir veldig uredde


Stress…. Jeg har ca 70 minutter å kjøre til Stjørdal og jeg er aldri tidsnok. Jeg MÅ og kan skylde mye på afrikaneren som forholder seg til “African time”. Her er et resultat av mitt stressnivå…

Leo fikk vaksine og ble veid. Alt måtte undersøkes nøye. Her er vekta, men hele rommet ble lukta på og undersøkt. Vekta stoppa på 4.1


Leo syns vaksine var ok, men suprelorin var litt ekkelt. Det skjønner jeg, for sprøyta er DIGER. Nå fungerer han som kastrat iaf i 12 mnd så hvis noen vil ha en purrfect og snill forkatt må de gjerne ta kontakt. Også hvis dere vil ha hunnkatt som forkatt må dere gjerne ta kontakt. Da blir det sølvjentan. Igen av dem vil gå videre i avl etter forvertsperioden


Etter dyrlegebesøk, første biltur og første tur i bil/bur var alle trøtte. Heldigvis var også papa Leo trøtt og de fant trøst hos ham


Om 4 uker skal de få andre vaksine + helseattest. Kort tid etter det skal lille Sugar reise. Noen uker deretter skal Alligator reise og så er det Terje og eventuelt lille Lady som ikke er solgt enda. Hvis noen kunne tenke seg å være forvert er både Leo og Lady tilgjengelig. De vil ikke kunne flytte til samme forvert siden det er pappa og datter

Ta kontakt smiley