Vi har et ekorn! Jeg er ikke vant til ekorn, så jeg syns de er utrolig søte! Jeg har begynt å fore ekornene denne sommeren. Jeg har kjøpt 10 kg solsikkefrø så de har nok å kose seg med. De roter noe fryktelig, men jeg er ute med kost og brett å rydder etter dem daglig.

Jeg og kattene er like facinert av de søte små, men det er klart at vi har forskjellig focus. Kattene ser jo byttedyr. Ekornet er veldig tamt og bryr seg lite om jeg kommer I vinduet og tar bilder for eksempel. Det er også ok om kattene er ute I kattegården. Men om de flyr veggimellom så løper det. Heldigivs. Dette er noen av bildene jeg har tatt av vår faste gjest og kattene de par siste ukene.

Jeg vet ikke om det er en jente eller en gutt så sålangt er hen navnløs. Hvis noe lesere har tips til navn eller mat tar jeg gjerne imot smiley