Det er lenge siden jeg har blogget nå. Litt av forklaringen er at vi har hatt veldig dårlig nettverksforbindelse så jeg har ikke orka å krangle med datamaskinen.

Men nå er klokken halv fire på morran, og da er det ingen andre som bruker nettet. Da funker alt purrfect smiley

Småpusene har vært hos dyrlegen og fått “all clear” til å reise. Den første lillepusen reiste når hun var 12 uker og 6 dager. Den neste når hun var 13 uker og 2 dager. Nr tre reiser når han er 14 uker og 3 dager. Sistemann når han er nesten 17 uker. Det er en god fordeling både for oss, kattungene og mammapus.

Det første bildet er av Shugar som hadde funnet veien ut av kattegården. Det var så fin himmel, så jeg passet på å knipse et bilde av henne. Nå bor hun sør i Sverige. I nærheten av Gävle

Et bilde av Sugar i sitt nye hjem. Det ser ut som hun har slått seg til ro. Hun har blitt venner med bade tobeinte og firbeinte. Det er jeg veldig glad for

Her er et bilde jeg tok ved overlevering av Sonia når hun reiste. Hun har blitt trønderpie og bor sammen med en stor familie med hele 5 tobeinte. Hun koser og leker, men liker ikke at familien beveger seg i flere etasjer. Når de går opp i andre etasje syns hun alt blir skummelt og piler for å gjemme seg. Jeg håper det går fort over.

I morra forlater familien til Alligator Sveits og kommer nordover for en ukes ferie i Norge. De skal reise litt rundt så jeg får ikke møte dem før neste uke. Vi diskuterer veldig godt på messenger, og har mange av de samme interessene. Særlig i forhold til oppdrett og genetikk, så jeg skal bastille et hotellrom en dag eller to sånn at vi kan være sammen. Jeg gleder meg massemasse til å møte deg Francesca. Det gjør også lille Alligator