Dagen når Alligator skulle reise nærmet seg med storsmkritt. Derfor tok jeg ham med ut i skogen for å ta noen bilder av ham. Jeg ville gjerne ta ham med til et sted der det var vann og steiner, for jeg tenkte at det ville bli vakkert til fargen hans.


Samtidig som vi fikk tatt noen fine bilder, plukket jeg litt sopp. Det ble ikke så mye for sesongen har ikke kommet helt i gang her, men det lille jeg plukka ble tørka og sendt med Alligator til Sveits smiley

Francesca og Salvatore kombinerte en liten ferie med kattetur så de hadde allerede vært i Norge en uke når vi møtte dem. Jeg og Solo bestilte en natt på same hotell som de var på sånn at vi skulle få litt tid til å snakke og kose oss sammen.

På kvelden gikk vi på restaurant der Francesca og Salvatore spanderte deilig mat på oss. Tusen takk smiley

Utsikten fra Clarion Hotel var fin, så da matte jeg posere smiley


Siste natta fikk Alligator bo på hotell sammen med søsteren Sol og broren Terje. Jeg tenker at han fikk en myk overgang til nytt hjem for ham, men jeg er usikker på om det gjorde noe fra eller til. Ryktene sier at Alligator krøllet seg opp i sengen sammen med matmor og matfar, mens de andre holdt på å rive ned rommet. En av de andre vekte Francesca I 3-tiden om natta. Da hang hen å dingla i lampa…. smiley

Det føltes rart å se lillegutten reiseklar i sitt lille bur når det var på tide å si farvel. Men det føles godt når man har fått møtt nye eiere og merker at dette er rett smiley

Reisen hjem til Sveits gikk via Helsinki, og her er et bilde derfra. Jeg har fått mange koselige oppdateringer fra Alligator og Francesca og det betyr uendelig mye. Nå håper jeg at han gjør en god job som kosekatt og avlskatt i Sveits. Tusen takk Francesca! smiley