For noen måneder siden fikk jeg spørsmål fra en annen oppdretter om jeg ville være med å sameie en hannkatt. “Jada”, sa jeg. Det er jo veldig greit. Hvem vi skulle kjøpe og når vi skulle kjøpe den var usikkert, men det var greit å holde øynene oppe smiley

Plutselig fikk vi tilbud om å kjøpe FI*Lumikissan Nappi, SIB ns 09 smiley

Hva skal jeg si…? At Lumikissan har betydd mye for mitt oppdrett er vel ingen hemmelighet. Min vakre Magda er halvt Lumikissan, og lille Saga har Lumikissan bade på mor- og farssiden. For meg er Lumikissan et av de aller beste oppdrettene av sibirkatt!

Så når vi fikk denne muligheten var jeg ikke i tvil om å være med på kjøpet!! Jeg gleder meg enormt til å se ham. Og er kjempeglad for tilbudet om samarbeid Mija og Agneta.

Og igjen sier jeg Kiitos Tiina og Pasi smiley