Disse tre kattene møttes i midten av September og nå teller vi dager og håper på rosa pupper. Jeg kommer til å beholde en gutt, og forhåpentligvis en jente etter disse to kombinasjonene.

S*Crazy Tail’s Atlas er en stor flott gutt med et supert temperament. Han har en vakkert hode, god beinstamme, super pelskvalitet. Kort sagt en flott sibirkatt. Han har vært på noen få utstillinger, og har allerede flere BIV, NOM og BIS. Jeg er kjempeglad for å ha ham i min avl.
IC (N)Solstorms Bali Chamba, aka Saga har også vært på en del utstillinger og har flere BIV, NOM og BIS. Hun er en ganske stor sibirkatt. Jeg elsker øreplasseringen og pelskvaliteten hennes. Hun har også et supert gemytt og er veldig snakkesalig. I gemytt er hun utrolig lik sin mamma. Saga og Atlas kan gi et helt arsenal av farger, svart, blå, rødt, crème, skilpadder med og uten mønster, sølv og hvitt. Dette blir veldig spennende.
Polakken min Gulla Colour Foot*PL er en stor og flott jente som jeg har blitt veldig glad i. Hun har ikke vært stilt ut mye, men har fått seg en NOM. Jeg elsker looket hennes, størrelsen og formen på ørene, pelskvaliteten, og det milde temperamentet hennes. Fargene i dette kullet blir rød og skilpadde. Alle vil bli mønstret og ha hvitt.

Det er først og fremst aktuelt å selge kattunger fra disse to kombinasjonene til kos, siden det er venteliste til avl, Men ting kan jo skje så ta kontakt uansett interesse. Vi vet mer om ca 3 uker 🙂 <3