Et typisk bilde av mamma sitt katteliv. Både Ios og Matti er glad i fangkos og det “går ut over” mamma. Pappa har også et godt fang, men det er nok mamma sitt som er aller best 🙂 Matti har en fryktelig vanskelig pels, så siden dette bildet ble tatt har han fått løveklipp. Det er veldig synd at noen sibirkatter får en pels som ikke lar seg stelle, og det er jo dobbelt tragisk når det er gutter som ikke liker pelsstell som får denne typen pels. Mamma har gjort sitt beste for å holde ham fin, men til slutt måtte hun altså bite i gresset. Vel, det viktigste er at pus har det bra og ikke har vonde knuter som lugger og gjør vondt. Matti og Ios er typiske brødre. Av og til er de bestevenner, men av og til krangler de. Det er alltid en større risiko når man skaffer seg to så forskjellige raser. Men heldigvis går det bra med disse to og jeg er glad både for at guttene har et så godt og rikt liv, og at mamma og pappa koser seg med masse kjærlighet og pelsterapi.