Forrige helg var det tid for utstilling igjen og denne gangen var det Gulla som skulle til pers. Leo var også påmeldt, men siden han har flyttet til forhjem ble han ikke med.

Utstillingen i Luleå er min favorittutstilling av flere grunner. En av de viktigste er at jeg får møte igjen mange av mine venner fra Nord-Norge. Men jeg skal heller ikke underslå gode venner fra Sverige, Finland, det sosiale på First Camp og Souvas.

Marie og Marius kom fra Harstad med Hearts. Vi hadde store forventninger til gullgutten for han har blitt så stor og flott. Og han hadde tatt på seg en fin pelskåpe for anledningen. Min egen Gulla skal bare ha de første certene til første tittelen, så i forhold til henne var jeg mest opptatt av at hun skulle ha en fin opplevelse siden dette bare var hennes andre utstilling.

Ingen tvil om at høsten har kommet, og naturen langs E45 hadde tatt på seg noen utrolig vakre farger
Terje var med for å flytte til sine nye eiere. Han hadde ikke noe spesielt nært forhold til Gulla, og hverken mamma eller søster Sol var med. Saga var opptatt på annet hold (hun hadde kjærestebesøk), men Terje fant seg godt til rette i armkroken til Marius og fant trøst der.
Gulla var bare på sin andre utstilling og jeg var spent på hvordan hun ville takle det for som kattunge var hun litt nervøs. Da var hun sammen med Magda som hadde adoptert henne og var litt overbeskyttende. Magda er flink til å fortelle seg selv og andre at utstilling er skummelt så hun er nok ikke beste selskap for en baby som stilles for første gang. Men Gulla oppførte seg eksemplarisk. Hun syns av og til at det var litt ekkelt. Da ville hun opp i armene mine. Det er jo bare søtt og sjarmerende, men når jeg hadde kost litt med henne skjøv jeg henne ned på bordet igjen og da var alt ok igjen for en stund. Jeg er veldig glad for at hun var så rolig denne gangen. Hun er vakker, og fortjener å stilles ut, så jeg skal nok ta henne med flere ganger 🙂 Gulla fikk en flott bedømmelse og CAC begge dagene. Det ble ikke tatt ut BIV
Gullgutten til Marie kan være litt opp og ned i humøret på utstilling. Sånn er det av og til med guttene… Men denne gangen oppførte han seg eksemplarisk. Han fikk CACS begge dagene + BIV og NOM på lørdag. I panel rappet han til og med en stemme fra den som vant, og den lille karamellen må vi også suge litt på. Alt må nytes 🙂 Katten som vant har 6/6 BIS i 2019 så det var en absolutt verdig vinner. Gratulerer Dag, det var godt å se deg igjen 🙂

Mens vi var på utstilling drev Saga og Atlas med Hanky Panky på badet i hytta. I følge Solo var det lyder fra badet som tydelig tyder på at de fant tonen.

På søndag – mandag fikk også Gulla møte Atlas. Planen var at hun skulle møte Hearts, men han er fortsatt ikke interessert etter at han fikk chip for 1 år og 8 mnd siden. Marie sier at Hearts vil være tilgjengelig en stund til, så da byttet vi om på planene. Gulla og Atlas fikk jeg være vitne til selv, og at de fant tonen var det ingen tvil om. Nå håper jeg vi venter smått i November.

Selv om Hearts ikke var interessert i Gulla, feiret han hjemkomsten med å markere i vinduskarmen. Det er gutten sin det 😉