Katter er som potetgull. Det er ikke nok med bare en… Denne deiligheten kommer fra Gulla sin oppdretter. Det er jo ingen hemmeligheter at jeg er glad i “skilpaddefargede” katter, og jeg la merke til Karmen med en gang hun var født.

Pappa er fra samme oppdrett som Leo så jeg syns det var en spennende parring, men jeg hadde jo nok katter… Vel, så var det dette med potetgull da 🙂

Når Karmen var 6 mnd og fortsatt til salgs kontaktet jeg Magdalena og det ble avtalt at jeg kjøper henne. Jeg hadde et forhjem klart og de falt også for lille Karmen. Hun flytter rett til dem når hun kommer til Sverige. Det er nødvendig siden vi skal ha kattunger da, og jeg kan ikke utsette mor og barn for stress og eventuell smitte.

Hun er litt i slekt med Gulla, og litt med Leo. Men alt i alt gir dette enda noen nye og spennende linjer til (N)Solstorms-katteriet

Når det gjelder Karmen liker jeg godt det tøffe uttrykket hun har, og så får jeg se hvordan hun utvikler seg videre. Jeg leker med noen planer for henne. Jeg har jo 4 alternative gutter , så jeg håper jeg finner en god match. Om det blir utstilling på henne vet jeg ikke enda. Det kommer an på forfamilien + Karmens gemytt og utvikling. Det kan hende jeg velger å stille henne litt.