I helgen har vi vært på utstilling i Iggestad, ca 5.5 timers kjøring herfra. Det betyr at det er en av de nærmeste utstillingene vi har, så den har vi satt av til neste år også.

Jeg hadde med meg Leonardo Siberian Sapphire, S*AceroRamos Hope og (N)Solstorms Chippewa Dreamcatcher. I tillegg kom (N)Solstorms Call me Shugar til å stilles.

Dagen startet med sang. Far og datter er like lite glad i å bli innestengt 🙂

Leo fikk CAC og ble Champion på lørdag, Sol fikk Ex.1 . På søndag fikk Leo CACIB og en knallbedømmelse. Til NOM møtte han en annen ung MCO en eldre NFO, så da hadde ikke de unge guttene en sjanse. Sol fikk også en super bedømmelse søndag, men hun har litt dominante ører for tiden så hun hadde ikke sjangs på nominering.

Hope fikk sitt andre CAC og NOM på lørdag. Og sitt tredje CAC og Champion-Tittel på søndag. Til NOM på søndag møtte hun noen mye eldre og show-vante katter, så der kom hun til kort.


Helgens store skuffelse var Shugar som oppførte seg som et villdyr. Hun knurret, freste og bet. Og var på ingen måte slik som kattunger skal være. Gudene vet hva som skjer når kattungene forlater redet. Det virker som de blir litt gale da…. Hun ble ex.3 begge dagene. På søndag var det jeg som viste henne og da sa dommeren til meg at hun var den beste, men kom sist pga humøret. Det er så utrolig synd!! Jeg håper hun endrer seg, men jeg tror ikke det. *sukk*


Vi gjorde en stor feil ifht overnatting, og bestilte hotell en halvtime sør for Iggesund. Neste år skal vi være tidlig ute sånn at vi får plass på campingen som er vegg i vegg med hallen. Jeg fikk meg en ufrivillig trimtur på lørdagskvelden og da fikk jeg se litt av byen. Siden jeg er veldig glad i gamle kirkebygg la jeg spesielt merke til denne vakre kirken. Den vil jeg gjerne besøke ved en senere anleding.


Som vanlig benytta jeg sjansen til å handle litt. Vi fikk ny gryteklut og nye doskilt. Vi fikk også et dørskilt der jeg tenker å skrive teksten selv: “Bare kom inn, dagen er likevel ødelagt”…

I tillegg ble det noen julegaver, og så ble det ny sjampoo til kattene 🙂


Neste utstilling blir i november. Da er det Sol og Saga som skal til pers. Siden Saga ikke tar på seg vinterklærne er cert det vi håper på, og Sol har nok like høye ører om 14 dager, så jeg satser på cert og sosialt samvær den helga 🙂