D2-kullet er et av de største kullene vi har hatt. Dessverre ble det litt overveldende for førstegangsmamma Gulla.
Dag 2 hadde vi bare 5 kattunger igjen. Da tok jeg tak. Jeg begynte å håndmate, og tok i bruk diverse andre triks for å redde de små. Det hjalp. Alle lever og koser seg. Legger på seg og utvikler seg akkurat i den farten som små bebiser skal utvikle seg.
Her er mamma og den største gutten. Han er foreløpig nr 2 ifht å bli i oppdrettet, men det er for tidlig å velge nå. Hvis han blir nr 2 skal han hete Dangfart etter Dangfart Tønnesen på FB
Dette er “bia” som har mange tilhengere både i Norge, Sverige og Europa forøvrig. Jeg elsker henne og tror nok hun er den fineste “padden” (ifht farger) jeg har fått fram i mitt oppdrett. Hun er ikke til salgs pr. i dag
Dette er den gutten jeg har størst håp til ifht til å bli i oppdrettet. Når de var nyfødt var han klart den vakreste, men så ble han den minste av dem alle og selvsagt tapte han seg da. Nå er jeg spent på utviklingen hans. Valget mitt står mellom ham og Dangfart. Hans navn er pr i dag Dr.Zhivago.

Jeg har ingen til salgs til avl, men det er to gutter (sannsynligvis) til salgs til kos. Velkommen til å ta kontakt 🙂