Som oppdretter har jeg ikke katter som går fritt ute, men jeg er glad for at jeg har fått bygget en slags utegård der de kan være av og til. Den er ikke særlig fancy, det skal sies… Men nå som vi har kjøpt skal vi bygge noe som er fint og praktisk både for oss og de firbeinte 🙂

Sånn som det er nå er kattegården bygd opp av kompostgrinder som er stripset sammen og det ser ikke særlig vakkert ut… De går ut og inn gjennom vinduet. Vi skal sette inn katteluke og da tenker jeg særlig Saga blir overlykkelig. Hun elsker å være ute, men det blir jo kaldt etterhvert så hun vil nok syns det er fint å kunne være brexit-katt på heltid 🙂

Her er noen bilder av Magda, Saga og Sol fra de siste dagene. Som dere ser har vi fått ganske mye snø på få dager, så i morgen må jeg prøve å gjøre noe med det.

“Dronning” Magda er ikke så glad i å bli kald på tottelottene, så hun setter seg under bordet der det ikke har kommet snø enda. Derfra har hun god utsikt til både fugler og ekorn så da er hun fornøyd 🙂
“Villdyret” Saga har funnet seg et gjemmested bak en rot og noen grener av gran. Der kan hun ligge lenge å speide etter småfugler og når de lander på taket spretter hun to meter rett opp for å fange dem. Så langt har hun ikke fått noe bytte, men en del fugler har hatt noen nær-døden-opplevelser
Lille Sol elsker snø nesten like mye som “tante” Saga, men i dag ble det litt for meget selv for henne. Jeg må nok ut å måke i morra….
Til sist et lite bilde av “dørklokka”. Det er ikke vanskelig å vite når Sol vil inn. Hun har pappas stemme…. 🙂