Hei. Her er vi igjen. Nå begynner vi å nærme oss 4 uker og dette er de siste bildene matmor fikk tatt av oss før mamma fant ut at hun skulle flytte oss ned i første etasje.

Akkurat nå bor vi bak sofaen, etter høylytte diskusjoner mellom mamma og matmor, men matmor måtte gi seg etter trusler om at mamma skulle flytte oss tilbake opp på hemsen *sukk*

Hei. Matmor sier at jeg heter (N)Solstorms Dostojevskij fordi jeg ser så trist ut hele tiden. Barndommen og livet til Dostojevskij var ikke den hyggeligste, så matmor ser for meg at han så ganske trist ut. Jeg er en gutt matmor er veldig forelsket i. Nesepartiet mitt er visstnok supert, og det “triste” looket mitt går rett hjem hos noen sibir-elskere. Jeg er til salgs, og hvis noen er utstillingsinteressert er jeg absolutt en god kandidat. Grunnen til at jeg ikke selges til avl er at flere andre i kullet mitt selges til avl. Matmor ønsker ikke at mer enn en gutt fra ett kull skal gå til avl i Skandinavia, og siden matmor beholder broren min skal jeg bli lykkelig kastrat og kosekatt sier hun

Heia! Jeg kalles for “Bia”, men kommer sannsynligvis til å hete (N)Solstorms Dankert-Anna når jeg blir gammel nok. Matmor sier at Dankert-Anna er en person som bør huskes, hun var fargerik, en god mamma og føderske. Hun var sterk, stolt og et menneske som virkelig kjempet – og overlevden. Derfor er jeg glad og stolt over å få det navnet og jeg håper jeg klarer å leve opp til navnet.

Jeg er foreløpig restervert til avl. Fargene mine gjør at mange blir forelsket i meg, men typen må også stemme sier matmor. Jeg koser meg med pupp og venter på avgjørelsen.

Hei. Jeg heter Dr. Zhivago. Min navnebror var lege og poet, og hadde et komplisert kjærligsforhold. Derfor ser jeg også trist ut, men ikke på samme måte som Dostojevskij.

Matmor sier at jeg også er til salgs, og to rød/hvite brødre hadde passet godt sammen, ikke sant? Matmor gir litt rabatt hvis to katter reiser sammen. Hun sier også at hun kan tilby tidlig kastrering billig, hva nå det enn måtte bety?

Heisann, jeg heter Dangfart. Jeg er litt usikker på om jeg bare skal hete Dangfart, eller om jeg skal ha Tønnessen som etternavn?

Jeg skal flytte sammen med 3 huskatter. Nr 3 har vært kattunge sies det, og er nå ungdyr. Han venter på at jeg skal komme for å leke med ham. Jeg skal visstnok også på utstilling, og jeg skal date noen vakre damer. Æsj, jentelus! sier jeg bare *grøss*

Hei. Sannsynligvis skal jeg hete (N)Solstorms Dirty Diana og jeg tenker å flytte til en fryktelig fin oppdretter. Men da må jeg kunne bo hos en forvert som er interessert i å stille ut. Er du der ute??

Matmor har alltid likt Michael Jackson og elsker Dirty Diana-sangen. Derfor fikk jeg akkurat dette navnet.

Akkurat nå bor vi bak sofaen i stua. Mamma har bestemt at vi skal bo nede, men hun godtar ikke huset matmor ønsker at vi skal bo i så vi bor bak sofaen. Snart skal vi begynne med mat og do, så da får mamma et problem. Men men, vi får face problemet når det kommer 🙂