Denne fyren er en gutt jeg er stolt over! Jeg er også stolt over hans eier Marie!

Noen er helt imot ham, for han har en del neva i stamtavla. Noen er imot ham fordi han har HCM-risk et stykke bak i stamtavla. Et godt stykke bak! Noen er imot ham fordi han har en innavlsprosent på 12.5 på 4 generasjoner.

Men de samme som er imot Hearts parrer gladelig med en foundation som man ikke vet noe om!!!

La meg si noe om min kunnskap om Hearts. Det jeg husker her og nå 🙂

FIN*Amantes King of Kindness, som jeg egentlig skulle kjøpe hadde en bilyd på hjertet. Den ble borte når han ble eldre. SC FIN*Amantes King of Taiga er testet ved 7-8 år og hadde aldri noen hjerteproblemer. To barnebarn eller oldebarn (søsken) fikk problemer, men jeg tror ikke det har noe med Taiga å gjøre.

SC (N)Solstorms Instant Karma of Summer ble HCM-testet til hun var ca 6 år. Ingen problem. Ingen avkom etter henne fikk HCM. Ett avkom (bror til Hearts fikk haleknekk)

SC (N)Solstorms Magda – min Midtsommernattsdrøm JW DVM fikk 4 kull. Ett av dem en “oops-parring” mer veldig høy innavlsgrad (25%). Testet i høy alder, men ingen HCM-problemer

(N)Solstorms Khal Drogo har 25% innavl og er testet fri for HCM, PK-def og 41 andre genetiske sykdomsmutasjoner

(N)Solstorms Queen of Charm, 12.5 % innavl. Testet negativ for HCM og PKD

GIC (N)Solstorms King of Hearts, 12.5 % innavl. Testet normal på HCM 3 ggr + PKD en gang + PKD1 en gang.

Folk må så vel henge seg opp i “høy” innavlsprosent, men de må også vite at jeg har jobbet med disse linjene – og TESTET – i mange år. Hvis de unngår mine linjer, men samtidig godtar høy innavl og foundation fra Russland, er de ute å kjøre.

Lykke til Hearts, som er på sex-ferie i Sverige. Jeg har tre damer som er ingeressert i ham og håper han (matmor Marie) godtar et eller to av frieriene hans. Krysser samtidig fingrene for småhjerter i Sverige