Ingen av oss er uberørt av coropandemien som herjer, heller ikke jeg. Alle planer blir kullkastet, frykten setter seg i ryggmargen og man blir rett og slett litt usikker på fremtiden. Her er en liten oppdatering på hva som skjer i katteriet for tiden, og hva jeg tror kan skje fremover.

Disse to ble parret rett før bomba sprakk. Jeg er ikke sikker på om hun er drektig, men jeg tror det…. Kullet blir født og vokser opp i Norge.

Disse to ble også parret samtidig som de to over, og jeg tror hun er drektig. Disse kattungene kommer til å vokse opp hos meg i Sverige

Ellers setter jeg ting på vent. Gulla har fått suprelorinchip i dag. Karmen og Sol venter jeg litt før jeg bestemmer meg med. Muligens blir de parret rundt juletider 2020 hvis verden går tilbake til det normale…

Atlas får også suprelorinchip og Leo har allerede gått på chip noen mnd.

Jeg har beholdt Dankert-Anna fra D2-kullet, og så har vi kjøpt en gutt som vi kaller Pusifer. Dankert-Anna bor hos meg, mens Pusifer bor i forhjem. Planer for disse er ikke lagt siden det er en stund til de blir voksne 🙂

Nappi begynner å bli voksen. Han eier jeg sammen med to andre, så jeg vet ikke om han vil få chip. Det kan jo være greit å vente så lenge han ikke markerer. Jeg har foreløpig ingen planer for ham i 2020

FI*Lumikissan Nappi

Og til sist Leo som har gått på chip noen måneder. Planen var å bruke ham til noen parringer når chippen gikk ut og så kastrere ham, men nå får vi se…

CH Leonardo Siberian Sapphire

Vel, her er noen av mine tanker ifht oppdrettsåret 2020. Nå får vi bare se hvordan virkeligheten blir.

Ta godt vare på deg selv og hverandre. Stay safe