Pusifer er den nyeste delen av (N)Solstorms-familien og en stund holdt jeg kjeft om kjøpet for jeg var litt flau over å ha kjøpt så mange katter på så kort tid… Planen var å beholde Dangfart fra D2-kullet, men siden jeg beholdt Dankert-Anna “måtte” jeg jo skaffe en annen katt til forvert Synne…

Pusifer er sønn av min drømmekatt Kedr Onix Gloria*RU og (N)CarilloCat Dobronega. Forelderene ble beste hann og hunn i NRR i 2018. Dobronega ble i tillegg National Winner. Jeg er UTROLIG glad for at Pusifer havnet i mitt eie. Tusen takk Kari!

Pusifer bor hos en kjempeartig familie i Harstad. To voksne, 4 barn, 3 huskatter og en hund gjør at Pusifer får den oppmerksomheten han trenger og ikke kjeder seg. Snart er kattegården på plass og det kommer til å bli supert for supergutten vår.

Pusifer sin bestevenn heter Bagheera, og er en svart/hvit huskatt. Av de 2-beinte vet jeg ikke om han har noen favoritt, men han elsker dem alle og de elsker ham.

Noen avlsplaner for Pusifer er lagt. Han har 3 aktuelle dater ved 1-årsalder, men hvem av dem det som får møte ham blir bestemt senere. Akkurat nå skal han leve i uvitenhet om hva jenter kan brukes til og bare være en kosekatt for familien. Tusen takk Synne m/familie!