Jeg hadde høye forventninger til dette kullet, og jeg er såååå glad og stolt over denne trioen. De er så runde og gode at det er en fryd!

De heter (für)Elise, Effie Trinket og Espen Askelabb. Effie er uimotståelig og blir hjemme hos meg, Espen er foreløpig lovet bort til kos, og Elise selges gjerne til utstilling/avl. Jeg syns hun er best!

Elise er under vurdering for en veldig god oppdretter. Hvis hun takker nei vurderer jeg å beholde henne selv. Men siden jeg beholder Effie selger jeg henne til utstilling/avl hvis det dukker opp en som kan gi henne det hun fortjener.

Saga er en super mamma. Fødte veldig lett og stoler 100% på både oss 2-beinte og de andre kattene. Sol deler på ansvaret med henne, så Saga har litt fritid innimellom. Både Gulla og Dankert-Anna har vært på hemmelig besøk når mamma er borte, men har STOR respect for mamma så de forsvinner fort igjen. Magda bryr seg lite om de små. Hun hever seg over skrikerunger. Det er hun ferdig med.

Jeg gikk jo litt i “lås” når coronalrisen traff oss, men har roet meg litt nå så det kan hende jeg parrer noen katter utover. Problemet er at det er lange distanser mellom hannkattene og hunnkattene, og jeg kan ikke reise inn i Norge. Oppdaterte planer får komme etterhvert, men sannsynligvis blir det tidligst kattunger til jul eller på nyåret. Følg med 🙂