Jeg har skrevet lite om E2-kullet. Det er ingen annen grunn til det enn at jeg har litt Korona-slitasje. Verden utenfor eksisterer ikke så mye, men her hjemme går livet mer eller mindre som normalt. E2-gjengen vokser og utvikler seg akkurat som de skal, og er like rampete og skjønne som de skal være.

Espen Askelabb er eneste gutten i gjengen og er en liten tøffing. Han er god til å utforske, og holder seg ikke for god til å ta et godt tak i nærmeste tå for et skikkelig haibitt!

Effie Trinket er også en utforsker og en klatrer. Hun liker seg litt i høyden og sovner fint både på toppen av et lite klorestativ og i sofaen hvis søvnen tar henne der og da. Hun har vært litt plaga med et øye så hun har fått litt special attention. Men nå ser det ut til å ha løst seg, og snart er hun nok kritthvit og fin igjen.

(für) Elise er en liten filosof. Hun driver med sine egne ting for tiden, og er ikke så opptatt av oss tobeinte. Hun er alltid i veien når vi skal inn og ut gjennom verandadøren. Tydeligvis er det noe ekstra spennende å leke med akkurat der.

Småpusene begynte å spise når de var 4 uker, de bruker den store vannfontena til å drikke av, og de går på do der de skal. De får litt kjøttdeig en gang om dagen. Ellers går det i tørrfor.

De har sin egen lille krok som er “hjemme”. Der har de en liten hule som de legger seg i når det blir kveld. Der har de også maten sin og doet. Ellers er de rundt overalt der de finner det for godt, men når det er kveld finner de tilbake til “hjemmet” sitt.

Foreløpig er disse tre småtrollene reservert.