Nå har småtrollene blitt 10 uker og de er tre ganske forskjellige personligheter. Effie skal til forvert og hun er utadvendt og kontaktsøkende. Det er bra, siden hun skal stilles litt ut og så skal hun bo i et veldig aktivt hjem med mange aktive familiemedlemmer.

Elise skal til en annen oppdretter. Hun er litt mer forsiktig enn Effie så henne trener jeg mye med for tiden. Det er viktig at avl og utstilingskatter blir vant til det meste av håndtering, så hun blir løftet og håndtert ekstra mye

Espen Askelabb blir kosekatt og det egner han seg godt til. Han er en trygg og god liten gutt som nyskjerrig utforsker alt han kommer over. Han er ikke veldig glad i å bli løfta, men kos er han veldig glad i.

I går var de hos dyrlegen for første gang. Både bilturen og legebesøket gikk helt greit, og det var ikke et knyst i noen av dem når de fikk sprøyte. om 3-4 uker skal de ha vaksine nr 2, helseattest og chip. Deretter er de reiseklar