Da er Kitty Purry kastrert og jeg må bare si tusen takk for “lang og tro tjeneste”, og takk også til supermamma Anne Grete som elsket å ha kattunger hjemme og så gjerne ville gjenta bedriften.

Kitty Purry har hatt 3 kull i mitt oppdrett, og flere har gått til avl. Selv har jeg beholdt vakre Saga, men hun har også avkom i avl hos andre oppdrettere i Norge, Sverige og Australia.

Anne Grete flytta til Lillesand og da ble det litt vanskelig med nytt kull så jeg ønsket egentlig å kastrere henne tidligere, men Anne Grete ville så gjerne ha 2 kull og hun følte vel at hun “skyldte” meg det. Så kastrering en ble utsatt

Men så kom dagen når en ukjent katt kom inn på Kitty Purry sitt territorium. Da ble Kitty til en liten Ninja, og banka opp besøkskatten, lillesøster og samboer Taiga og 2 – 3 katter ute på gata i løpet av en halvtime. Da ble beslutningen tatt at Kitty Purry skulle få redusere hormonnivået kraftig og hun ble kastrert.

Nå skal lillemor få leve som lykkelig kastrat og utekatt sammen med samboer Taiga og stolt matmor Anne Grete